NAVŠTIVTE VINOTÉKU ROCKWINE

Rádi bychom Vám představili naši brněnskou vinotéku RockWine.

 

Vinotéka RockWine propojuje na historickém místě dobré víno s rockovou hudbou. V průběhu realizace developerského projektu stavbaři objevili pozůstatky raně středověkého sídliště i se základy románské rotundy. Kruhový půdorys sakrální stavby vtiskl díky paralele s kulturou vína interiéru hlavní motiv i primární inspiraci. Kruhový prostor znovu ožil, když doslova rezonuje ve tvaru prosklených podlahových vitrín a regálů, ale i v elegantním levitujícím podhledu.

www.rockwine.cz

WINE BAR A GALERIE

Náš rockový wine bar, vinotéku a galerii architekti citlivě zasadili nad ruiny 900 let staré rotundy. Vzniklo tak ideální místo pro degustace, oslavy narozenin a posezení u vína s přáteli. 

 

ROCKWINE NÁS BAVÍ

Je to koncept, kde si každý může najít to své. Ať už jsou to pravidelné úterní degustace s odborným výkladem samotných vinařů, večery s živou hudbou na tanečním parketu, či jen krátká zastavení na kávu či jednu sklenku. 

 

NAŠE VÍNA

Kvalitní. Neotřelá. Překvapivá. Moravská. A nejen to. Nechybí ani reprezentativní výběr vinařské produkce z Itálie, Rakouska a Německa. Naši nabídku jsme tvořili a pečlivě chutnali a věříme, že v ní svého favorita naleznete i vy.